MaiSaiz gaat enthousiast aan het tweede jaar beginnen!

Hoe het begon.

Ruim een jaar geleden startte ik, met mijn opgedane kennis als toegepast psycholoog en eigen ervaringen op het gebied van gewichtsverlies, met een afslankcursus om ook anderen te leren hoe zij, zonder dieet, slanker kunnen worden en blijven.

 

Een nieuw avontuur.

Na maanden van voorbereiding start vorig jaar september (2017) MaiSaiz met vijf deelnemers. Mensen die mij persoonlijk kennen, vertrouwen in mijn methode hebben en die nu samen de groep MaiSaiz Special vormen. De goede afslankresultaten zorgen voor het vertrouwen dat nieuwe deelnemers zich gaan aanmelden. Na de eerste cursus van acht weken zijn de blije deelnemers immers flink afgevallen.

Gezamenlijk gaan Tineke en ik aan de slag om MaiSaiz meer bekendheid te geven. Ontzettend leuk om met nieuwe dingen bezig te zijn, zoals het bouwen van een website, flyers ontwikkelen, een foto shoot doen, informatieavond organiseren en met een stand in Tuschinsky staan tijdens een filmavond voor alleen ladies. Hiermee hebben we het afgelopen jaar veel ervaring opgedaan. Ervan genieten, vertrouwen hebben in mijn eigen product en starten met MaiSaiz is iets wat ik niet voor mogelijk zou hebben gehouden wanneer ik niet zelf die 20 kg was kwijtgeraakt en dat gewichtsverlies ook weet te behouden.

 

Ik ben en ik blijf slank!

Dat gevoel van vertrouwen heb ik nu ook bij zaken die niets met gewichtsverlies te maken hebben. Ook de deelnemers van het afgelopen jaar herkennen dat gevoel en merken dat ze op andere fronten zelfverzekerder worden. De afslankmethode van MaiSaiz, waarbij gedragsverandering gericht is op het eetgedrag, blijkt zoveel vertrouwen te geven dat men zelfverzekerder wordt en meer durft aan te pakken.

 

Slank worden en blijven met MaiSaiz-Support!

De MaiSaizers van het eerste uur voelen zich heel betrokken, denken mee en geven tips wat het mogelijk maakt om de trainingen steeds meer te verbeteren. Zij hebben mij er ook toe aangezet om met MaiSaiz-Support te beginnen, een mogelijkheid om langduriger begeleiding te geven zodat een deelnemer het niet meteen alleen hoeft te doen. Uit onderzoek is ook gebleken dat het regelmatig bijwonen van bijeenkomsten ervoor zorgt dat gewichtsverlies gehandhaafd blijft. Inmiddels kan ik uit opgedane ervaring bevestigen dat dit ook daadwerkelijk zo is.

 

Er is geen betere reclame dan de mond-tot-mond reclame.

Het is voor mij duidelijk dat de mond tot mond reclame het beste werkt want het enthousiasme van deelnemers, die de cursus doorlopen hebben, zorgt steeds weer voor nieuwe aanmeldingen. Mensen reageren vooral enthousiast op de behaalde resultaten van de eerdere deelnemers en na de eerste groep komen er steeds opnieuw aanmeldingen voor de cursus. Het zijn kleine groepen, maar werken met kleine groepen heeft mijn voorkeur. Bij kleine groepen is er voor iedereen aandacht en voldoende tijd om op persoonlijke situaties in te gaan.

 

Trots op de behaalde resultaten.

Het is bijna niet voor te stellen maar het eerste jaar van MaiSaiz is al voorbij. Een jaar waarin zeven groepen de cursus hebben gevolgd, meer dan dertig mensen met de methode aan de slag zijn gegaan en men gedurende de cursus van acht weken gemiddeld 8,3 kg is kwijtgeraakt. Het is duidelijk dat de methode van MaiSaiz werkt! Iedereen die bereid is om tijd en energie te steken in het veranderen van zijn of haar eetgedrag en leefstijl verliest gewicht. De afslanktrainingen zijn intensief, soms confronterend maar vormen de basis voor een nieuwe levensstijl met ander eetgedrag.

 

Vol energie van start!

De eerste groep van het tweede MaiSaizjaar is inmiddels gestart. De trainingen zijn verbeterd waar nodig en de intensieve begeleiding gedurende de week gaat onverminderd door. Elke deelnemer wordt acht weken op de voet gevolgd, kan terugvallen op advies van een coach en kan rekenen op goede resultaten.

 

Bedankt MaiSaizers!

Met dank aan alle MaiSaizers van het afgelopen jaar, voor hun inzet, meedenken en geven van feedback, gaan we dit tweede jaar enthousiast en met een verbeterde cursus aan de slag.

 

Wat zij het afgelopen jaar bereikt hebben is ook voor jou mogelijk!

 

Mia

Reactie schrijven

Commentaren: 0