Afslankresultaten en klantervaringen


MaiSaizer Claudia

Wat zo lekker aan dit programma is, is dat ik niet meer hoef na te denken over wat ik moet eten, dat is heel fijn!MaiSaizer Tonnie

Tonnie durfde het aan, voor de feestdagen gestart met de methode van MaiSaiz. Hij heeft kunnen genieten van de kerstdagen en ook geproost op het nieuwe jaar. In acht weken wist hij 9,2 kg kwijt te raken. Nu een jaar later heeft hij zijn nieuwe doel bereikt en is hij nog eens 20 kg afgevallen. En met goede moed start hij aan zijn laatste 5.MaiSaizer Luna

"Ik ben, net zoals vele vrouwen, mijn hele leven al bezig met mijn gewicht. Was ik er op mijn 16e maar nooit aan lijnen begonnen! Ik was toen helemaal niet dik!

Ik wist dus, door de diëten die ik had gevolgd, wat ik níet wilde. Geen shakes, geen calorieën tellen, geen crash dieet. Maar wat ik wel wilde was weer mijn ‘oude’ gewicht terug."

 MaiSaizer Sabina na 1,5 jaar MaiSaiz

Maart 2018 begon ik met Maisaiz, eigenlijk al in januari 2018 toen ik op de berg in Spanje Joke weer ontmoette en zij mijn inspireerde. Nu, anderhalf jaar later, ben ik nog steeds 50 kilo lichter.

MaiSaizer Carla

"De reactie van de coach op ingestuurde successen was soms heel confronterend maar dat was top."MaiSaizer C.

Een droom die uitkomt en wat je nooit voor mogelijk had gehouden gaat lukken, daar doet Mia van MaiSaiz je in geloven en zij helpt je ook bij het behalen van je doel.

 

Ik had van tevoren gehoopt dat ik op een positieve manier zou leren om anders tegen eten aan te kijken. Dat ik mezelf niet elke keer op m’n kop hoef te geven als mijn dieet niet gewerkt heeft, maar dat ik het zie als een leermoment en het in iets positiefs kan veranderen. Nou dat is gelukt en hoe!

Zonder Mia was het me niet gelukt, wat een feest om haar mailtjes te lezen die een enorm motiverend, realistisch en positieve support boden. Dank!

 

Geen buikpijn, je verlicht voelen, kilo’s eraf (13 kg), ik voel me niet meer het dikkertje ... eindelijk is mijn fat-suit uit.

C. D.MaiSaizer A.

 

Heeft MaiSaiz vanuit het buitenland gedaan door middel van:

MaiSaiz Skype.

8 weken training van Maisaiz heeft me beter leren luisteren naar mijn lichaam.
8 weken bewuster omgaan met voeding heeft me een slanker lichaam gegeven.
8 weken anders focussen heeft me laten sporten
8 weken van successen schrijven heeft me de "8 weken ontwikkeling" laten zien.
8 weken wegen heeft me mijn lichaam beter leren begrijpen.
4 maal online Skype training heeft me de motivatie gegeven om mijn denk- en eetgedrag te veranderen.
Ik ben nu 7 kilo afgevallen en zal de tools blijven gebruiken om de overige 5 te verliezen. Ook in de toekomst is mijn doel mijn nieuwe eetgedrag aan te houden.

0 weken | 8 weken later | 3 maanden later
0 weken | 8 weken later | 3 maanden later

MaiSaizer Tamara

Van de ene op de andere dag was ik er klaar mee. Ik zat al tijden letterlijk niet lekker in mijn vel, voelde me een moeke en had totaal geen conditie meer. Ik had al van alles geprobeerd om af te vallen, maar tevergeefs. Ik kon geen kwark, crackers en Huttekase meer zien. Moedeloos werd ik ervan. Tot ik hoorde en zag dat een vriendin met resultaat bezig was met Maisaiz. Ondanks dat ik dacht dat het bij mij niet zou werken, heb ik me toch ingeschreven. Na de eerste avond zakte de moed me in de schoenen. Toch ben ik er voor gegaan en al snel kwamen de resultaten. Dit motiveerde mij enorm om door te gaan. Toen ik begon aan Maisaiz ging het mij om gewicht verliezen. Dit is gelukt, maar dat is ondergeschikt aan wat het mij mentaal heeft gebracht. Het heeft werkelijk mijn hele leven veranderd. Ik ben positiever, zelfverzekerder en fitter geworden. Dit dendert door in mijn relatie, werk en vriendschappen. Alsof ik laag voor laag aan het afpellen ben en weer bij mijn kern kom. Ik wil nooit meer terug naar waar ik vandaan kom. Dit is iets wat ik kan en wil voortzetten.MaiSaizer Jenny

“Nooit gedacht dat ik ooit mee zou doen aan een methode om in een groep af te vallen. Maar ja, de kilootjes sluipen er stilletjes op en dan komt er een moment dat je écht wilt ingrijpen. En ook al hoefde er bij mij ‘maar’ 8 kilo af, in mijn eentje lukte dat steeds maar niet. Samen met de fijne (kleine!) groep waar ik mee startte en de inspirerende motivatieavonden, mails en apps van Mia en de andere groepsleden, is het me in 2 maanden gelukt! En het fijne is… ik weet nu hoe ik dat gewicht kan behouden zonder te diëten of calorieën te tellen, maar gewoon door de succesvolle methode van Mia te volgen. Ik ben helemaal blij, want ik bewijs al maandenlang dat dat me moeiteloos lukt!”


MaiSaizer Denise

In Januari ben ik gestart met het programma van Maisaiz. Na al veel bekenden attent gemaakt te hebben op dit programma heb ik besloten te stoppen bij mijn vertrouwde dieetclub en over te stappen. Bij mijn vertrouwde dieetclub was ik echt klaar met de minimale coaching en het steeds maar eten wegen en punten tellen.

Ik ervaarde MaiSaiz dan ook echt als een bevrijding! Kon eindelijk weer eens dingen eten die ik al heel lang niet had genomen zoals bv lasagna. Ik had echt een vliegende start de kilo's vlogen eraf en na 8 weken was ik zelfs 12,2 kilo kwijt! Dankzij het hanteren van de tools, een grondige en zeer goede coaching, een goede buddy en whatsapp-groep die elkaar steunden op moeilijke momenten en stimuleerden.

Ik heb ook veel gewoontes afgeleerd waar ik mij nogal eens achter verschuilde en het verschil tussen meningen en feiten ontdekt.

Ben net terug van een heerlijke vakantie, paste in een jurk die al vanaf de zomer in de kast hing met prijskaartje er nog aan. Merkte dat ik de MaiSaiz-tools aldaar bleef toepassen en voelde mij er ondanks een andere omgeving en verleidingen heel goed bij.

Nu ben ik 13,4 kilo afgevallen, wil nog 4 kilo kwijt en geniet van alle complimenten!

Kan dit programma iedereen aanraden want als het mij lukt, lukt het iedereen!MaiSaizer Huub

"Van eind september tot eind november heb ik deelgenomen aan de training van MaiSaiz. Nadrukkelijk wil ik stellen dat het geen ‘afslankprogramma’ is maar daadwerkelijk een training, een training die je helpt jezelf bewust te worden van je eet- en drinkgedrag. Dat ik daarbij en daardoor ook zo’n 16 kilo ben afgevallen is een zeer prettige bijkomstigheid. Wat ik onder andere heb geleerd, is dat ik met veel minder eten toe kan dan ik altijd heb gedacht en (zeer zeker ook) tot mij heb genomen. Voorheen schepte ik minimaal twee keer op en at dan in veel gevallen ook het laatste beetje restje in de pan nog op met het excuus dat het niet de moeite was om te bewaren en/of zonde was om het weg te gooien. Nu heb ik geleerd om naar mijn ‘hongergevoel’ te luisteren en als dit er niet is, niet verder te eten. Daarnaast ben ik mij bewust van het essentiële verschil tussen honger en trek; trek heb ik in principe de hele dag door, ik vind zo ongeveer alles wel lekker, honger heb ik echter veel minder op een dag. Tenslotte heb ik geleerd mij steeds af te vragen wat een bepaald soort eten (onder andere toetjes) mij oplevert. Natuurlijk zijn heel veel dingen lekker maar een slanke, gezonde lijn vind ik tegenwoordig nog veel lekkerder. De tools van MaiSaiz gaan mij zeker helpen om blijvend ‘gezond van gewicht’ te blijven."MaiSaizer Joke

"In juni van dit jaar was ik voor de zoveelste keer aangekomen in plaats van afgevallen. Toen ik het met mijn zus over de Maisaiz-methode had zei ze bijna gelijk: “dit is DE manier” Ook zij wilde overbodige kilo’s kwijt en zei: “ik heb me opgegeven, ga je mee?”

Na 1 aarzelmomentje heb ik me ook opgegeven. Mijn doel was om te leren beter naar mijn lichaam te luisteren en alleen te eten als ik honger heb. Ik vond de aanpak van MaiSaiz heel goed doordacht met de tools.

Ik ben inmiddels 20 weken verder en 18 kg minder en ik heb geleerd, met vallen en opstaan, dat je inderdaad alle tools moet gebruiken om succesvol gewicht te verliezen.

Het moeilijkste is om goed te beseffen wanneer honger(gevoel) overgaat in “trek” en je dus daar moet stoppen met eten. Alleen tijd kan je dat leren. Het is voor mij de manier om, ook als ik een lekker uitgebreid feestje heb gehad, of de fout in ben gegaan, terug te gaan naar de basis: wachten tot ik honger heb en heel kritisch te luisteren naar mijn lijf. Ook die ervaring heb ik gehad en het WERKT…

Ik raad het iedereen aan te investeren in jezelf en er voor te gaan… Ik wil nog 8 kg afvallen en ik weet dat die weg nog wel lang kan zijn maar ik weet dat het gaat lukken!" MaiSaizer Madjori

"Op aanraden van een vriendin ben ik op 15 mei 2017 gestart met het programma van Maisaiz. Zij was door het programma behoorlijk afgevallen en op gewicht gebleven en zij gunde mij hetzelfde. (Dank Anita!)

Voor mijn gewicht is dit de beste beslissing ooit die ik heb kunnen nemen. Er is echt een knop in mijn hoofd omgegaan.

Met vroegere methodes viel ik vrij snel af. En kwam dan geleidelijk meer aan dan ik was afgevallen.  Nadat ik het programma gevolgd had was ik 7 kg afgevallen. Dat is inmiddels 4 maanden geleden. In deze 4 maanden ben ik nogmaals 7 kg afgevallen en het gaat nog steeds door. En dat zonder dieet. Inmiddels zit mijn maat 42 broek alweer wat te wijd.

Vroeger viel ik snel af en zodra het dieet achter de rug was, had ik echt de behoefte om “bij” te eten. Omdat mijn gewicht nu langzaam afneemt, heb ik die behoefte niet meer. Dat is echte winst!

Ik kan deze methode echt iedereen aanraden!"

Madjori inmiddels 17 kilo lichterMaiSaizer Regina

"Ik kwam via een vriendin van mijn dochter in aanraking met MaiSaiz. Ik was behoorlijk (te) dik, maar ging gewoon door met het eten van vooral chocola. Vooral de gedachten van niet lijnen, gewoon eten sprak mij erg aan. Samen met mijn dochter ben ik de cursus gestart. Tien kilo afvallen in acht weken leek mij erg optimistisch, maar na de eerste trainingsavond, met veel informatie en vooral begrip en aandacht gingen we aan de slag. Het was helemaal niet moeilijk, de tools inzetten en leren je gedrag te veranderen werd steeds makkelijker. De trainingsavonden heb ik als zeer waardevol ervaren, ook ervaringen van oud deelneemsters en hoe zij verder zijn gegaan met hun nieuwe levensstijl was heel waardevol. Het eten van slechts één stukje chocola zal ik altijd wel lastig blijven vinden, maar ik weet nu hoe ik daarmee om moet gaan. Nu, na negen weken, ben ik 13 kilo kwijtgeraakt. Ik kan weer kleding aan die al drie jaar in de kast hangt en de complimenten blijven binnenstromen."

 

 


MaiSaizer Sophieke

"Eindelijk heb ik de Tools in handen om mijn levensstijl om te gooien. Ik ben mijn hele leven al te zwaar geweest, al zo vaak heb ik geprobeerd patronen te doorbreken met diëten en voeding bijhouden en nooit is het me gelukt om zo veel af te vallen terwijl het niet eens zoveel moeite kost.

 

26 juni 2017 ben ik begonnen bij MaiSaiz, de beste beslissing die ik had kunnen nemen. Inmiddels ben ik ruim 19 kilo lichter, zónder dat ik beperkt word in mijn sociale leven (eten is daar voor mij een belangrijk onderdeel van). Nog 11 kilo te gaan, ik heb voor het eerst in mijn leven het volste vertrouwen dat het me gaat lukken en dat ik mijn slanke lijn zal behouden."

 

 

 
MaiSaizer Eran

"Nu, twee maanden nadat ik gestart ben bij MaiSaiz, ben ik mijn knieklachten kwijt en ook weer gestart met hardlopen!"

 

"Mijn vriendin dacht dat ik vreemd ging, omdat ik gewicht verloor, er beter uit ging zien en zoveel energieker en opgewekter werd."

 

 


MaiSaizer Thamar

"Gisteravond een getailleerde jurk aan bij het afscheid van groep 8, nog nooit zoveel complimenten gehad."


MaiSaizer J.

 


MaiSaizer Margret

"MaiSaiz heeft me geholpen elf kilo kwijt te raken, daarnaast ben ik zelfverzekerder geworden en bewust van mijn eetgedrag. De persoonlijke begeleiding en feedback die ik kreeg vond ik erg goed."MaiSaizer Anita

"Na bijna 35 jaar jojoën met 10 kg eraf en er weer bij, heb ik eindelijk grip op mijn gewicht en rust in mijn hoofd. Méér eten is niet lekkerder. Langzaam, intens genieten van kleinere porties geeft meer genot en je valt er nog van af ook. De begeleiding is heel persoonlijk en intensief. Door elke dag successen te schrijven in plaats van je teleurstellingen, wordt afvallen een stuk luchtiger."

 

Zes weken na afloop van de training zegt Anita:

"Ik gun iedereen MaiSaiz. Bij dr. Phil werd gezegd dat 85% weer terugvalt in oude gewoontes. Ik heb voor het eerst het vertrouwen dat mij dit niet weer gebeurt en toch geniet ik van eten."

 

"Ik blijf stabiel onder de 70 kg en daar hoef ik steeds minder moeite voor te doen. De nieuwe gewoontes beginnen erin te slijten en mijn lichaam geeft steeds vaker op tijd aan dat het genoeg heeft, ja zelfs vol zit. Op de weegschaal blijkt dat mijn psychische behoefte gaat aansluiten bij wat mijn lichaam echt nodig heeft. Ik heb het idee dat dit steeds meer vanzelf gaat en ik er steeds minder op hoef te letten."


MaiSaizer Hedwig

"Stap voor stap heb ik geleerd om op een andere manier om te gaan met mijn eetgedrag. Ik ben me bewust geworden van mijn eetpatronen en heb deze doorbroken. Ik sta nu veel positiever in het leven."

 

"Nu, zes weken na het afronden van de training ben ik nog eens vier kg afgevallen."