MaiSaizer Tonnie


Dag toekomstige Maisaizers, laat ik beginnen met Mia te bedanken. Wat een fijn persoon om 1 op 1 door gecoacht te worden. Eerlijk, direct, helder, duidelijk en bereikbaar. Alles wat ik in een coach zocht. De tool, eet als je honger hebt, heeft mijn ogen geopend. En die zal ik ook nooit meer vergeten. Natuurlijk is het niet altijd gemakkelijk geweest (niet echt slim om voor de feestdagen te beginnen), maar met de tools en Mia is het mij toch maar mooi gelukt om iets meer dan 9 kilo te verliezen in 8 weken tijd. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om met dit 'levens veranderende' programma te beginnen. 

Een jaar later stuurt Tonnie:

Precies een jaar geleden hebben Mia en ik elkaar voor het eerst ontmoet. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Die ochtend woog ik 128,3kg schoon aan de haak. De volgende dag ben ik begonnen met het programma van MaiSaiz. Eigenlijk al direct na ons gesprek want het kwartje was gevallen. De volgende ochtend was ik al gelijk iets afgevallen.

 

Nu een jaar verder en heel wat kilo’s lichter weeg ik 99,2kg, zit vele malen beter in mijn vel en heb ik mijn doel van toen bereikt.

Haar manier van coachen en inzicht hebben mij inzicht gegeven over hoe ik kan/moet omgaan met eten. Het heeft mijn ogen geopend. Op naar de 95kg.