Over ons


MaiSaiz

MaiSaiz komt met een nieuw programma, gericht op gedragsverandering om gewicht te verliezen. Diëten blijken op de lange termijn NIET te werken. Het leven moet leuk zijn en blijven, lekker eten hoort daar ook bij. Je moet alles kunnen eten en ervan kunnen genieten. Maar, eten om te eten is uit den boze; je eet alleen als je honger hebt. Gedragsverandering is met training en begeleiding te realiseren. De resultaten zijn ongelooflijk! U zult slanker, fitter en energieker worden. Ook het gevoel weer controle over uw eigen lichaam en leven te hebben, is onbetaalbaar. MaiSaiz helpt u daarbij!

Mia

Mia Haseth-Stravers, toegepast psycholoog, is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van het volgen van diëten en het daarbij behorend jojo-effect. Zij heeft onderzoek gedaan naar de wijze waarop eetgedrag en leefstijl kan worden aangepast om tot een gezond gewicht te komen. Wetenschappelijk is aangetoond dat gedragsverandering noodzakelijk is voor een langdurig resultaat. Door deze theorie op zichzelf toe te passen heeft zij zonder dieet, zonder afzien, maar wel met veel plezier meer dan 22 kg verloren en heeft geen enkele moeite meer om haar slanke lijn te behouden.


Tineke

Tineke Brouwer is in 2012 afgestudeerd als Grafisch vormgever en in 2016 als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Met de kennis van beide opleidingen assisteert zij Mia tijdens de trainingsavonden en bij het inzichtelijk maken van de methode d.m.v. drukwerk en in de media. Daarbij is zij coach in opleiding.

 

Al langere tijd hield zij zich bezig met verschillende hippe “life-style-veranderende” programma's en diëten in de media die men in één klap gezonder, fitter en slanker zouden kunnen maken. Uiteindelijk gaf dit niets meer dan onrust.

Tineke staat helemaal achter de methode van MaiSaiz, omdat die op een eerlijke en objectieve manier een geweldige uitkomst biedt voor mensen die willen afvallen. Door te luisteren naar hun hongergevoel krijgen ze zowel een slanker lichaam als rust in hun hoofd en lijf.