Nieuws


aflevering 8

8 KG AFVALLEN IN 8 WEKEN – TERUGBLIK

Hoe nu verder?

 

De laatste bijeenkomst is geweest en het programma zit er alweer op. Maar dat betekent niet dat ik stop met afslanken. Ik heb mijn eetgedrag aangepast en ben gemotiveerd om het nu op eigen kracht te doen. De eindscore na 8 weken: 7 kilo lichter! Maar hoe ga ik dit volhouden zonder de support van MaiSaiz?

Auteur: Esther Heijnenaflevering 7

8 KG AFVALLEN IN 8 WEKEN – LAATSTE VERLEIDINGEN

Voorbereiding, vrijgezellenfeest en resultaten

 

De laatste twee weken van mijn afslankjourney breken aan en ik ben extra gemotiveerd om mijn doel te halen. Maar zullen de verleidingen tijdens een BHV-training en een vrijgezellenfeest roet in het eten gooien? Lees in deze blog mijn resultaten na 8 weken MaiSaiz.

Auteur: Esther Heijnenaflevering 6

8 KG AFVALLEN IN 8 WEKEN – STRUGGLES & SUCCESSEN

Bitterballen, borrel en zondagsbrunch

 

Mijn vakantie zit er helaas weer op, dus terug naar het normale ritme. Deze week staat de tweede training van MaiSaiz op de planning. Vrijdag ga ik naar de vrijmibo en zaterdag heb ik een uitnodiging voor een verjaardagsfeest. Gezellig! Ik moet alleen wel opletten dat ik mijn doel niet uit het oog verlies.

Auteur: Esther Heijnenaflevering 5

8 KG AFVALLEN IN 8 WEKEN – VAKANTIEKILO'S

Komen ze eraan of gaan ze eraf?

 

Vorige week heb je kunnen lezen hoe ik de eerste week van mijn vakantie heb ervaren en welke uitdagingen ik tegen ben gekomen. Deze week neem ik je mee op een hike, lunch ik in Stockholm en vermaak ik me in het oudste attractiepark van Zweden.

Auteur: Esther Heijnenaflevering 4

8 KG AFVALLEN IN 8 WEKEN – ZOETE VERLEIDINGEN

Cupcakes, cocktails en mijn favoriete chocolade

 

De eerste twee weken van het afvalprogramma MaiSaiz zitten erop en vol goede moed begin ik aan mijn derde en vierde week. Maar hoe overleef ik een babyshower en een vakantie zonder aan te komen? Dat wordt een behoorlijke uitdaging!

Auteur: Esther Heijnenaflevering 3

8 KG AFVALLEN IN 8 WEKEN – VOOR ALLES IS EEN EERSTE KEER

De eerste uitdagingen en successen

 

Zoals jullie hebben kunnen lezen, ben ik begonnen met afslankprogramma MaiSaiz. Geen dieet, maar gedragsverandering. De eerste week van het programma is van start gegaan en alle begin is moeilijk, zullen we maar zeggen.

Auteur: Esther Heijnenaflevering 2

8 KG AFVALLEN IN 8 WEKEN –

DE KILOKNALLERS

Hoe het allemaal begon

 

Vorige week heb je al kunnen lezen hoe ik in aanraking ben gekomen met de afvalmethode MaiSaiz (my size). Deze week lees je hoe het allemaal voor mij is begonnen en hoe ik met het programma aan de slag ga.

Auteur: Esther Heijnenaflevering 1: Genoeg is genoeg

8 KG AFVALLEN IN 8 WEKEN – ESTHER GAAT DE UITDAGING AAN

Hoe pak je zoiets aan en hoe zorg je ervoor dat je je doel haalt?

 

Gaat ze haar doel halen? Leef mee en volg de persoonlijke afslankjourney van Esther – één van onze redactieleden. De komende 8 weken krijg je een kijkje in haar ervaringen, struggles en successen. Bewustwording, (eet)gewoontes doorbreken en positiviteit staan centraal.

Auteur: Esther Heijnen#GIRLBOSSVERTELT: MIA ONTDEKTE DE HEILIGE GRAAL VAN HET AFVALLEN

Nu coacht ze anderen naar het ideale gewicht.

Auteur: Celine van Schaik