Over ons


MaiSaiz

MaiSaiz komt met een nieuw programma, gericht op gedragsverandering om gewicht te verliezen. Diëten blijken op de lange termijn NIET te werken. Het leven moet leuk zijn en blijven, lekker eten hoort daar ook bij. Je moet alles kunnen eten en ervan kunnen genieten. Maar, eten om te eten is uit den boze; je eet alleen als je honger hebt. Gedragsverandering is met training en begeleiding te realiseren. De resultaten zijn ongelooflijk! U zult slanker, fitter en energieker worden. Ook het gevoel weer controle over uw eigen lichaam en leven te hebben, is onbetaalbaar. MaiSaiz helpt u daarbij!

Mia

Mia Haseth-Stravers, toegepast psycholoog, heeft zelf de nodige ervaring op het gebied van het volgen van diëten en het daarbij behorend jojo-effect. Zij heeft onderzoek gedaan naar de wijze waarop eetgedrag en leefstijl kan worden aangepast om tot een gezond gewicht te komen. Dat gedragsverandering noodzakelijk is voor een langdurig resultaat is wetenschappelijk aangetoond. Door deze theorie op zichzelf toe te passen heeft zij zonder afzien, maar wel met veel plezier haar streefgewicht behaald.


Tineke

Tineke Brouwer is in 2012 afgestudeerd als Grafisch vormgever en begonnen als freelancer met Grafisch Ontwerpstudio TIEN. Daarnaast heeft ze een Bachelor als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener.

 

Zij verzorgt de website en nieuwsbrieven voor MaiSaiz

 

Zelf staat zij helemaal achter de methode van MaiSaiz, omdat die op een eerlijke en objectieve manier een geweldige uitkomst biedt voor mensen die willen afvallen.